هدف:

استاندارد ISO 22000 یک استاندارد جامع برای مدیریت سلامت، ایمنی و کیفیت در صنایع غذایی است که از ترکیب الزامات سیستم مدیریت کیفیت و آیین کار سلامت و ایمنی مواد غذایی و الزامات محیط کار ایجاد شده است . در دوره آموزش استاندارد ISO 22000 اقدام به آشنایی با سیستم مدیریت ایمنی غذایی به منظور افزایش سطح ایمنی محصولات غذایی از طریق تحت کنترل در آوردن کلیه مخاطرات بالقوه و بالفعل در تمامی مراحل پدیدآوری ماده غذایی.

محتوای دوره:

در این دوره مخاطبین ضمن آشنایی با مفاهیم و واژگان مقوله ایمنی مواد غذایی، به طور ویژه الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در ترکیب با عناصر کلیدی از قبیل: ارتباطات متقابل، مدیریت سیستمی، برنامه‌های پیش‌نیازی (PRPs)، پیش‌نیازی عملیاتی (OPRPs) و اصول HACCP مبتنی بر آئین کار کمیسیون کدکس مواد غذایی (Codex Alimentarius Commission) در طول زنجیره تولید و مصرف مواد غذایی، مرور نموده و نحوه تهیه مستندات و پیاده‌سازی سیستم را به صورت کاربردی در کارگاه‌های آموزش تمرین می‌نمایند.

  • آشنایی با استاندارد ISO 22000 و الزامات سیستم HACCP (تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی) به عنوان امتیازی برای تأمین ایمنی مواد غذایی
  • آشنایی با سازمان جهانی غذا (FAO) و سازمان بهداشت جهانی (WHO)
  • آموزش روش‌های صحیح تولید (GMP) یک راهکار عملی در استفاده از زیرساخت‌ها، لوازم و تجهیزات مورد استفاده در فرآورده‌های غذایی و روش‌های صحیح بهداشتی (GHP) در صنایع غذایی مختلف براساس الزمات یکسان‌سازی  استانداردهای غذا در دنیا (COKEX) بر مبنای استاندارد codex alinorm 97/13
  • آشنایی با اصول شستشو و ضدعفونی (C&D) و کنترل حشرات موذی
  • آشنایی با الزامات استاندارد ISO 22000
  • مزایای استفاده از استاندارد بین‌المللی ISO 22000

 

 

 

قابل استفاده برای :

کارشناسان، مدیران اجرایی، نماینده مدیریت و ممیزان داخلی، مشاوران در صنایع غذایی

پیش نیاز :آشنایی با سیستم مدیریت کیفیت و فرآیندها

مدت دوره :یک روز

کارگاه آموزشی :ندارد

گواهینامه :ASYS  IRAN – ESPAIN

قیمت دوره : 2،600،000 ريال

 

 

 

 

 

کلمات کلید

استاندارد ISO 22000 در زنجیره غذایی چیست؟سیستم مدیریت ایمنی غذایی ایزو 22000،الزامات سیستم HACCP، روش های صحیح تولید بر مبنای استاندارد GMP ،الزامات استانداردISO22000