موقيعت ماژول ها

مرکز دريافت جديدترين قالبهاي جوملا به صورت فارسي شده و همراه با افزونه هاي استفاده شده در قالب و بسته آسان نصبي براي راه اندازي وبسايتهاي فارسي زبان در كمترين زمان.

بسته فارسي شركتي

مرکز دريافت جديدترين قالبهاي جوملا به صورت فارسي شده و همراه با افزونه هاي استفاده شده در قالب و بسته آسان نصبي براي راه اندازي وبسايتهاي فارسي زبان در كمترين زمان.

دوره آموزشی HACCP تجزیه تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در صنایع غذایی
  • عضويت

هدف:

هدف از دوره آموزشی HACCP  آشنایی با سیستم تجزیه و تحلیل خطر، نقاط کنترل بحرانی (HACCP)، بر اساس استاندارد ISIRI 4557 و آشنایی با روند استقرار، شناخت مستندات مورد نیاز طی کارگاه‌های آموزشی در تلفیق با استاندارد ISO 9001

محتوای دوره:

در این دوره مخاطبین ضمن آشنایی با مفاهیم و واژگان مقوله ایمنی مواد غذایی، به طور ویژه الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در ترکیب با عناصر کلیدی از قبیل ارتباطات متقابل، مدیریت سیستمی، برنامه‌های پیش‌نیازی (PRPs)، پیش‌ نیازی عملیاتی (OPRPs) و اصول HACCP مبتنی بر آیین کار کمیسیون کدکس مواد غذایی (CAC) در صنایع مرتبط با پرورش دام و طیور و آبزیان مرور نموده و نحوه تهیه مستندات و پیاده‌سازی سیستم را به صورت کاربردی در کارگاه‌های آموزشی تمرین می‌نمایند.

  • تعاریف، هدف و روند رشد و تکامل و پشتیبانان بین‌المللی HACCP
  • کاربرد و مزایا استقرار سیستم ISO 9000, HACCP
  • اصول کلی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP
  • خطرها، ارزیابی و تجزیه و تحلیل خطرها و هرم ایمنی مواد غذایی
  • مروری بر الزامات استاندارد ISO 9001
  • پیش‌نیازها و اصول استقرار HACCP
  • طرح‌ریزی و مراحل پیاده‌سازی سیستم HACCP
  • تعیین حدود بحرانی در فرآیندها(CCPها)

 

 

قابل استفاده برای :

مدیران ارشد، نمایندگان مدیریت، اعضای کمیته راهبر، ممیزین و کارشناسان صنایع غذایی

پیش نیاز :سمینار سیستم مدیریت ایمنی غذا

مدت دوره :2روز

کارگاه آموزشی :دارد

گواهینامه :ASYS  IRAN – ESPAIN

قیمت دوره : 2،600،000 ريال

 

 

دوره های آموزشی ایسیس

مدیریت کیفیت Quality Management

مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای Occupational Health and Safety Management

زیست محیطی و مدیریت انرژی ENVIRONMENT AND ENERGY MANAGEMENT

دوره های آموزشی مدل های تعالی و بهره وری

مدیریت فناوری اطلاعات

بهبود مدیریت ابزارهای مهندس کیفیت

مدیریت ارتباط با مشتری و کارکنان