هدف:
آشنایی با اصول و مفاهیم سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در صنایع مرتبط با زنجیره تولید مواد غذایی،تشریح الزامات و چگونگی ساخت و مستند سازی آن مبتنی بر استانداردهای ISO 22000:2005 می باشد.
محتوای دوره:
در این دوره مخاطبین ضمن آشنایی با مفاهیم و واژگان مقوله ایمنی مواد غذایی، به طور ویژه الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در ترکیب با عناصر کلیدی از قبیل : ارتباطات متقابل،مدیریت سیستمی،برنامه های پیش نیازی عملیاتی(PRPs)،پیش نیاز عملیاتی(OPRPs)و....مرور نموده و نحوه تهیه مستندات و پیاده سازی سیستم را به صورت کاربردی در کارگاه های آموزش تمرین می نمایند.
- آشنایی با تعاریف و اصطلاحات
- تشریح عناصر استاندارد و الزامات اجرایی
- روش شناسایی خطرات براساس درخت تصمیمگیری و ارزیابی آنها
- نحوه تشخیص نقاط کنترل بحرانی از نقاط کنترل
- آشنایی با روشهایGMP
کلمات کلید
تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی در زنجیره غذایی بر اساس ISO 22000:2005، مستند سازی ایزو 22000، روش های GMP و کاربرد آن چیست؟ مفاهیم سیستم های مدیریت ایمنی ISO22000 .