هدف:
استاندارد ISO 22000 یک استاندارد جامع برای مدیریت سلامت، ایمنی و کیفیت در صنایع غذایی است که از ترکیب الزامات سیستم مدیریت کیفیت و آیین کار سلامت و ایمنی مواد غذایی و الزامات محیط کار ایجاد شده است . در دوره آموزش استاندارد ISO 22000 اقدام به آشنایی با سیستم مدیریت ایمنی غذایی به منظور افزایش سطح ایمنی محصولات غذایی از طریق تحت کنترل در آوردن کلیه مخاطرات بالقوه و بالفعل در تمامی مراحل پدیدآوری ماده غذایی.
محتوای دوره:
در این دوره مخاطبین ضمن آشنایی با مفاهیم و واژگان مقوله ایمنی مواد غذایی، به طور ویژه الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در ترکیب با عناصر کلیدی از قبیل: ارتباطات متقابل، مدیریت سیستمی، برنامههای پیشنیازی (PRPs)، پیشنیازی عملیاتی (OPRPs) و اصول HACCP مبتنی بر آئین کار کمیسیون کدکس مواد غذایی (Codex Alimentarius Commission) در طول زنجیره تولید و مصرف مواد غذایی، مرور نموده و نحوه تهیه مستندات و پیادهسازی سیستم را به صورت کاربردی در کارگاههای آموزش تمرین مینمایند.
- آشنایی با استاندارد ISO 22000 و الزامات سیستم HACCP (تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی) به عنوان امتیازی برای تأمین ایمنی مواد غذایی
- آشنایی با سازمان جهانی غذا (FAO) و سازمان بهداشت جهانی (WHO)
- آموزش روشهای صحیح تولید (GMP) یک راهکار عملی در استفاده از زیرساختها، لوازم و تجهیزات مورد استفاده در فرآوردههای غذایی و روشهای صحیح بهداشتی (GHP) در صنایع غذایی مختلف براساس الزمات یکسانسازی استانداردهای غذا در دنیا (COKEX) بر مبنای استاندارد codex alinorm 97/13
- آشنایی با اصول شستشو و ضدعفونی (C&D) و کنترل حشرات موذی
- آشنایی با الزامات استاندارد ISO 22000
- مزایای استفاده از استاندارد بینالمللی ISO 22000
قابل استفاده برای :
کارشناسان، مدیران اجرایی، نماینده مدیریت و ممیزان داخلی، مشاوران در صنایع غذایی
پیش نیاز :آشنایی با سیستم مدیریت کیفیت و فرآیندها
مدت دوره :یک روز
کارگاه آموزشی :ندارد
گواهینامه :ASYS IRAN – ESPAIN
قیمت دوره : 2،600،000 ريال
کلمات کلید
استاندارد ISO 22000 در زنجیره غذایی چیست؟سیستم مدیریت ایمنی غذایی ایزو 22000،الزامات سیستم HACCP، روش های صحیح تولید بر مبنای استاندارد GMP ،الزامات استانداردISO22000