موقيعت ماژول ها

مرکز دريافت جديدترين قالبهاي جوملا به صورت فارسي شده و همراه با افزونه هاي استفاده شده در قالب و بسته آسان نصبي براي راه اندازي وبسايتهاي فارسي زبان در كمترين زمان.

بسته فارسي شركتي

مرکز دريافت جديدترين قالبهاي جوملا به صورت فارسي شده و همراه با افزونه هاي استفاده شده در قالب و بسته آسان نصبي براي راه اندازي وبسايتهاي فارسي زبان در كمترين زمان.

ُسمینار آشنایی با استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی در زنجیره تامین غذایی بر اساس استاندارد ISO 22000:2005
  • عضويت

هدف:

استاندارد ISO 22000 یک استاندارد جامع برای مدیریت سلامت، ایمنی و کیفیت در صنایع غذایی است که از ترکیب الزامات سیستم مدیریت کیفیت و آیین کار سلامت و ایمنی مواد غذایی و الزامات محیط کار ایجاد شده است . در دوره آموزش استاندارد ISO 22000 اقدام به آشنایی با سیستم مدیریت ایمنی غذایی به منظور افزایش سطح ایمنی محصولات غذایی از طریق تحت کنترل در آوردن کلیه مخاطرات بالقوه و بالفعل در تمامی مراحل پدیدآوری ماده غذایی.

محتوای دوره:

در این دوره مخاطبین ضمن آشنایی با مفاهیم و واژگان مقوله ایمنی مواد غذایی، به طور ویژه الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در ترکیب با عناصر کلیدی از قبیل: ارتباطات متقابل، مدیریت سیستمی، برنامه‌های پیش‌نیازی (PRPs)، پیش‌نیازی عملیاتی (OPRPs) و اصول HACCP مبتنی بر آئین کار کمیسیون کدکس مواد غذایی (Codex Alimentarius Commission) در طول زنجیره تولید و مصرف مواد غذایی، مرور نموده و نحوه تهیه مستندات و پیاده‌سازی سیستم را به صورت کاربردی در کارگاه‌های آموزش تمرین می‌نمایند.

  • آشنایی با استاندارد ISO 22000 و الزامات سیستم HACCP (تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی) به عنوان امتیازی برای تأمین ایمنی مواد غذایی
  • آشنایی با سازمان جهانی غذا (FAO) و سازمان بهداشت جهانی (WHO)
  • آموزش روش‌های صحیح تولید (GMP) یک راهکار عملی در استفاده از زیرساخت‌ها، لوازم و تجهیزات مورد استفاده در فرآورده‌های غذایی و روش‌های صحیح بهداشتی (GHP) در صنایع غذایی مختلف براساس الزمات یکسان‌سازی  استانداردهای غذا در دنیا (COKEX) بر مبنای استاندارد codex alinorm 97/13
  • آشنایی با اصول شستشو و ضدعفونی (C&D) و کنترل حشرات موذی
  • آشنایی با الزامات استاندارد ISO 22000
  • مزایای استفاده از استاندارد بین‌المللی ISO 22000

 

 

 

قابل استفاده برای :

کارشناسان، مدیران اجرایی، نماینده مدیریت و ممیزان داخلی، مشاوران در صنایع غذایی

پیش نیاز :آشنایی با سیستم مدیریت کیفیت و فرآیندها

مدت دوره :یک روز

کارگاه آموزشی :ندارد

گواهینامه :ASYS  IRAN – ESPAIN

قیمت دوره : 2،600،000 ريال

 

 

 

 

 

کلمات کلید

استاندارد ISO 22000 در زنجیره غذایی چیست؟سیستم مدیریت ایمنی غذایی ایزو 22000،الزامات سیستم HACCP، روش های صحیح تولید بر مبنای استاندارد GMP ،الزامات استانداردISO22000

دوره های آموزشی ایسیس

مدیریت کیفیت Quality Management

مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای Occupational Health and Safety Management

زیست محیطی و مدیریت انرژی ENVIRONMENT AND ENERGY MANAGEMENT

دوره های آموزشی مدل های تعالی و بهره وری

مدیریت فناوری اطلاعات

بهبود مدیریت ابزارهای مهندس کیفیت

مدیریت ارتباط با مشتری و کارکنان