هدف:
آشنایی با تکنیک های ممیزی داخلی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر استاندارد های ISO 22000:2005 و نحوه انجام ممیزی داخلی در سازمان ها
محتوای دوره :
در این دوره آموزشی مخاطبین با نحوه ممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی آشنا می گردند.شناخت دقیق الزامات استاندارد ISO 22000:2005 و نحوه رفتار به هنگام ممیزی،برنامه ریزی،نحوه انجام مراحل ممیزی داخلی،نحوه تهیه چک لیست،تشخیص عدم انطباق و نحوه تعیین اقدامات اصلاحی را با بهره گیری از مفاد استاندارد ISO 22000:2005 در این دوره مطرح گردیده و در کارگاه های آموزشی تمرین می شود.
- تشریح معیارهای ممیزی و نحوه انجام ممیزی در قالب کارگاه های آموزشی
- مدیریت فرآیند ممیزی در سازمان ها
- اجرا وهدایت تیم ممیزی،جمع آوری اطلاعات و روانشناسی ممیزی
قابل استفاده برای :
کارشناسان، مدیران اجرایی، نماینده مدیریت و ممیزان داخلی، مشاوران در صنایع غذایی
پیش نیاز :آشنایی با سیستم مدیریت کیفیت و مدیریت فرآیندها
مدت دوره :3روز
کارگاه آموزشی :دارد
گواهینامه :ASYS IRAN – ESPAIN
قیمت دوره : 2،600،000 ريال
کلمات کلید
ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس ISO 22000:2005، الزامات استاندارد ایزو 22000، اقدامات اصلاحی با استفاده از استاندارد ISO22000 .دوره آموزشی ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی .